Πικρό είναι το χαμόγελο Δημιουργός: ip64003, Παναγιώτης afierosi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πικρό είναι το χαμόγελο
Στα όμορφα χείλια τα γλύκα σου
Και ψάχνω μεσ’ τα μάτια σου
Να βρω την ξενοιασιά σου
Κουράστηκε η ομορφιά
Το πρόσωπο σου να αγγίζει
Και ένα χαμόγελο πικρό
Το πρόσωπο σου πλημυρίζει
Η Ευτυχία και η χαρά
Έφυγαν μακρινό ταξίδι
Και στο χαμόγελο κοιτάς
Αυτή η πίκρα να σου φύγει
Σου δίνω την αγάπη μου
Για να γελάσει η καρδιά σου
Και όμορφες σκέψεις μαγικές
Να ξαναρθούν στα όνειρα σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2011 |