¥ Ρουσα ¥ Δημιουργός: newdimitris, dimitris ¥. Thank's ¥ " ,..μια ιδεα απο την σκεψη " Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σου φερα στολιδια
να τα κανεις λουσα
ολα σου τα γουστα
ομορφια μου ρουσα.
Ολα οσα σου πα
χρυσαφενια μουσα
θα σου τα χαρισω
για να σε κερδισω.
Μοιαζαν ολα ιδια
πριν να σε γνωρισω
η δικη μου μοιρα
να σε αποκτησω.
Μια ζωη ζητουσα
να χω τετοια μουσα
και παραμιλουσα
ποσο σ αγαπουσα.
Σου κανα παιχνιδια
γελια να σαι γλυκα
εισαι το δικο μου
της ζωης το φως μου.
Ρουσα μουσα ρουσα
της ζωης μουσα..
....που εισαι Θωδη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2011 |