Υπάρχω Δημιουργός: Helene52, Eleni Μια όμορφη Κυριακή εύχομαι σ όλους ... και σ όποιον . .. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black]Ακόμα τη σκέψη τυραννάς
και σε γυρεύω
για σένα τους χτύπους της καρδιάς
δεν τιθασεύω
Τη μπόρα που σήκωσες για μας
δεν την πιστεύω
μου λείπεις και ήρθε ο βοριάς
σε καταγγέλλω
[B] [I]Υπάρχω ζω με δακρυσμένα μάτια
με όνειρα που τα ‘κανες κομμάτια
μα συ σαν σκιά με κυνηγάς την κάθε ώρα
κι υπάρχω ζω το χθες στο σήμερα στο τώρα [/B] [/I]
Την νύχτα το ρίχνω στο ποτό
και στο τσιγάρο
στην φλόγα των δύο να καώ
και να καλμάρω
μα τρέφω βαθειά μου πυρετό
που δεν παλεύω
και μόνιμα λέει σ αγαπώ
και σε λατρεύω
[B] [I]Υπάρχω ζω με δακρυσμένα μάτια
με όνειρα που τα ‘κανες κομμάτια
μα συ σαν σκιά με κυνηγάς την κάθε ώρα
κι υπάρχω ζω το χθες στο σήμερα στο τώρα [/B] [/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2011 |