Ξεχασμένη ηλιαχτίδα Δημιουργός: sofiagera Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξεχασμένη ηλιαχτίδα
Βράδυ έρχεται μουντό και κλειδωμένο
Και τα φύλλα της καρδιάς είναι νεκρά
Το στυφό το ριζικό μαρμαρωμένο
Τα παράθυρα του ονείρου μου κλειστά.
Ξεχασμένη ηλιαχτίδα με τυφλώνει
Και χαϊδεύει το κορμί ψηλαφητά,
Μάτια κλείνω και το αίμα μου παγώνει
Κι΄όλο τρέχω κι΄όλο αυτή με κυνηγά.
Την καρδιά τη ναρκωμένη να φιλήσει,
Να τη δει να σπαρταράει και να πονά
Και το άδειο μου το βλέμμα να γεμίσει,
Από αγάπη, από πίκρα, από χαρά.
19 Μάρτη 2011 SG Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2011 |