Mαιστραλι Δημιουργός: orgotakis ΘΗΛΥΚΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΑΙΣΤΡΑΛΙ
Φύσηξε απαλά το μαιστράλι,
φούσκωσε η κουρτίνα όλή χάδι.
Έμπασε μια μουσική απλή,
που μ΄ άλλαξε όλη τη ζωή.
Μουσικές τρυφερές σαν αγάπες παλιές,
στου οίστρου τη λάμψη σφυρίζεις.
Αγκαλιά και φιλί σα χορεύουν μαζί,
τον χαμένο καιρό λησμονείς.
Έπαιξε ο ήλιος με το φως,
σκίρτησε απ΄ το βάζο ένα φιλί.
Γλίστρησε η κουρτίνα στην αυλή,
ελαφροπετώντας σαν πουλί.
Μουσικές τρυφερές σαν αγάπες παλιές,
στου οίστρου τη λάμψη σφυρίζεις.
Αγκαλιά και φιλί σα χορεύουν μαζί,
τον χαμένο καιρό λησμονείς.
Τάκης Δημητρός 18/03/2011
Εύχομαι καλά γραψίματα σ΄ όσους
παλεύουν με την ποίηση...!
η πανσέληνος 19/03/2011 ένα όνειρο....! Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2011 | |