Μηδενισμένο το κοντέρ Δημιουργός: ΚΟΥΦΕΤΟΥΛΑ, ΕΛΕΝΗ καλημέρα στους φίλους και μια καλή βδομάδα!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παγωμένη κι η σιωπή
βολοδέρνει το σκαρί
σαν σπόγγος τραχύς
που γδέρνει το κορμί.
Σκληρό το πρόσωπο σου
έχω ξεχάσει κιόλας
να μετρώ
τις άπειρες φορές
που μου το δειξες
Ζωή............
Μοίρα;;;;ριζικό;;;;
πως να σε βαπτίσω
αλλιώς
ή στέρφα επιλογή;;;
δάκρινη ,αγέλαστη
άδειασες
τη στέρνα της προσμονής.
Χέρσα τα όνειρα
χαλασμένη τ' ανέμου
η πυξίδα
απιθωμένη
σε ραγισμένο γυαλί
των φωνηέντων η κραυγή.
Τσαλαπατημένες στιγμές
φτιάχνουν
το καταφύγιο τους
στη σοφίτα του γαλάζιου
μ' ένα γελάκι
μια γρίλια
ν' αντιστέκονται ακόμα
να επιζούν
στο σχοινί του χρόνου
στον ανείπωτο φόβο
του πόνου.
Κι η νύχτα ένα μοιρολόι..
να γρατζουνάει το κοντέρ..
δείχνοντας
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.....
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ............
11/3/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2011 |