έλα λοιπόν Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ σε μια παλιά φίλη... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
πιάσε το χέρι μου μπορείς
να ξεδιψάσεις μια ψυχή
στάλα που κύλησε νωρίς
μοιάζει του νου σου η φυγή
έλα λοιπόν,
μην σταματάς, να με κοιτάς μέσα στα μάτια
έλα λοιπόν
για μας τους δυο, κάνε τ’ απέραντο κενό, χίλια κομμάτια
φέρε κοντά γη κι ουρανό
φτιάξε δυο σώματα φωτιά
κι ένα τρελό ωκεανό
για να μην σβήνει η πυρκαγιά
έλα λοιπόν,
μην σταματάς, να με κοιτάς μέσα στα μάτια
έλα λοιπόν
για μας τους δυο, κάνε τ’ απέραντο κενό, χίλια κομμάτια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-03-2011 | |