Άγνωστος είσαι η γνωστός Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό ξημέρωμα σε όλους και την αγάπη μου!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΓΝΩΣΤΟΣ
Κάτι μου θυμίζει
η ματιά σου
όταν αγκαλιάζει
την νυχτιά
Κάτι μου θυμίζει
η καρδιά σου
όταν φουρτουνιάζει
ξαφνικά
Άγνωστος είσαι ή γνωστός
έρωτας ή συνήθεια
άπιαστο κύμα ή βυθός
όνειρο ή αλήθεια
Άγνωστος είσαι ή γνωστός
θύελλα η γαλήνη
όμορφο γέλιο ή λυγμός
πόλεμος ή ειρήνη
Κάτι μου θυμίζει
η μορφή σου
όταν ανιχνεύει
το πρω'ί'
Κάτι μου θυμίζει
το φιλί σου
όταν ταξιδεύει
στο κορμί
Άγνωστος είσαι ή γνωστός
έρωτας ή συνήθεια
άπιαστο κύμα ή βυθός
όνειρο ή αλήθεια
Άγνωστος είσαι ή γνωστός
θύελλα ή γαλήνη
όμορφο γέλιο ή λυγμός
πόλεμος ή ειρήνη
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-03-2011 |