μερες αδεσποτες Δημιουργός: dragonmaster Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μερες αδεσποτες
στο τοιχο περασμενες
σαν χαρακιες ενος φυλακισμενου
τα χρονια μας περνουν
τα φωτα λιγοστευουν
καποιοι απλα κοιτουν
και αλλοι αγριευουν
μερες αδεσποτες
χωρις αγρυπνια
τωρα τα χρωματα γιναν γκριζα
το λαδι λιγοστο
και το καντηλι αδειο
μενει κενο στο παραθυρο
χωρις καμια γλαστρα
μας ξεγελασαν
και δωσαμε στην ελπιδα μας φτερα
και αυτη χαθηκε σε καποια γειτονια
μας ξεγελασαν και αφησαμε
καποια ζωη να φυγει
και τωρα ζουμε σε στιγμες που ναι δανεικες
στο περιθωριο με βιβλια
μερες αδεσποτες
χωρις γιορτες
αρκετες αργιες
καποια σημειωση
και ξανα σιωπη
στην αρχη
στο ιδιο τελος
μερες αδεσποτες
και ο ηλιος μας αλλαζει
τωρα θα αλλαξουμε και μεις
αλλιως δεν εχει πια γωνια για το περβαζι Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-03-2011 |