Νιώθω σάτυρος Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Μην αγναντέψεις άκυρες διαδρομές... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γκρέμισα τα πλήκτρα...
έγειρε η γραμματο-σειρά...
σπασμένα ελατήρια...
αγανάκτησε το αλφάβητο...
ξεψυχούν...
ένα ένα...
τα γράμματα...
δεν ακολουθούν...
απο-ποιούνται...
κουρασμένες οράσεις...
ξεπέτες ανάγνωσης...
αδικο-χαμένες έννοιες...
Νιώθω σάτυρος...
στα σύμφωνα...
στα φωνήεντα...
στους τονισμούς...
στην έκθεση τους...
στο στρατηγικό στήσιμο...
των οργασμών τους...
ίσως...
δεν θ' αντέξω...
να εκ-πορνεύω την οντότητα σας...
για μιας ιδεολογίας ανένταχτης...
στις διαδρομέςτης ψυχής μου...
ίσως...
παραιτηθώ από νταβατζής...
στην πλεκτάνη των σκέψεων...
που σκορπίζει η ομίχλη...
σε μια παρ-άνοια πανη-γυρισμών...
από αδηφάγα βλέμματα...
ίσως...
...
***
Στέλιος Κ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-04-2011 |