σαβανακατρανέμια Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=995 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -γιούπυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
-προς τι οι χαρούλες δίφυλλη ντουλάπα μας?
-τα πάντα νέκρωσαν Παντοκράτορα !
-μήπως έφτασε μέχρις εδώ η ραδιενέργεια?
-φτάσανε οι Τροικάνοι με τα νέα μέτρα !
-κι εσύ γιατί κάνεις τόση χαρά?
-γιατί ο λαός, δεν θάχει πιά ούτε σέντ για να μας πετάει γιαούρτια
Μαράκος
-------------------------------------------------------------------------------
-ο ΠΑ ΠΑ ζητάει ακρόαση τρισμέγιστε !
-ΑΠΑ ΠΑ !
-μα θέλει τη συμβουλή σας πνεύμα ονειρικό !
-επάνω σε τί απετάλωτε μου?
-στο πως θα σερβίρει ανώδυνα τις «κάθετες περικοπές»
- όπως σερβίρισε και τις «οριζόντιες» και δεν βγάλανε άχνα
Μαράκος
------------------------------------------------------------------------------------------
-απαράδεκτοι αυτοί οι «πόρτα-πόρτα» τρισμέγιστε !
-για εξήγησε μου αποπροσανατoλιστή μου, κούριερ είναι?
-οργανωμένοι αντιπασόκοι είναι ανατέλλοντα ήλιε εκ Δυσμών !
...
-ε και τι μ αυτό, μήπως και οι δικοί μας ,είναι πια «δικοί μας»?
-μα φωνάζανε ,«Πάγκαλε πεινάμε κατέβα να σε φάμε !»
-μην ανησυχείς,απ ότι ξέρω,δεν σουβλίζουν γουρουνόπουλο το Πάσχα !
Μαράκος
---------------------------------------------------------------------------
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-04-2011 |