Ανθούρια Δημιουργός: wordymate, Βασίλης Άουσβιτς 1943 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι ασπρόμαυρες ραβδώσεις
έγιναν ένα με τις σάρκες
κουρεμένα κεφάλια
και λιπόσαρκες παρειές
κάνουν τις κόγχες να φεγγίζουν
και ο νους αντέχει...
μέχρι τη Κυριακή
τη Κυριακή...
για λίγα λεπτά
τα βλέμματα συναντώνται εκεί
στα πυκνά ηλεκτροφόρα σύρματα
τα μάτια
ανταλλάσσουν θησαυρούς ανεκτίμητους
χωρίς ήχο
χωρίς αφή
ο έρωτας
στο κατώφλι του θανάτου
ευθύς
απόλυτος
κι ανίκητος! Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2011 |