Διαδρομή της αγάπη Δημιουργός: Floryn, Florin N. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βλέπω, αισθάνομαι, σ 'αγαπώ
Είμαι ευτυχής που η καρδιά μου είναι εδώ
Τραγουδούν, γελούν, κλαίνε της ευτυχίας
Αυτή η αγάπη είναι ένα νέο λουλούδι
Δεν θέλω να φύγω, να σας αφήσω
Μαζί σου απόψε θέλω να μ 'αγαπάς
Να κάνουμε έρωτα μέχρι το πρωί
Θέλω αυτό ποτέ δεν τελειώνει
Δεν θέλω να υπάρχουν διαφορές μεταξύ ημέρας και νύχτας
Θέλω την αγάπη μας να είναι μια ατελείωτη διαδρομή
Η ο, τιδήποτε θα ανθίσουν τα λουλούδια γύρω μας
Η ζωή θα μας δώσει νέες πόρτες
Αλλά η αγάπη, ιερό βωμό μας
Δεν θα αφήσουμε να καταστρέψει την αρμονία του έξω κόσμου.
Αυτό που βλέπουμε, αυτό που αισθανόμαστε
Είναι κάτι παραπάνω από μαγεία
Είναι σαν τον ουρανό γεμάτο αστέρια
Η αγάπη μας είναι άπειρη απολύτως. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-04-2011 | |