Οι συνηθειες Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ειμαι λιγο γυναικας ενταξει
ειμαι λιγο εγω της γυρας δεν λεω
ειμαι λιγο εγω του τζογου σωστα
ειμαι λιγο του ωραιου συμφωνω
οι συνηθειες ειναι για να υπαρχουν
ειναι για να γινονται και οχι για να κοβονται
αν περνας καλα μαζι μου να σου περισευει
και μην ακους τη φιλη σου που σε ζηλευει
Ειμαι λιγο της νυχτας ενταξει
ειμαι λιγο της πιστας δεν το κρυβω
ειμαι λιγο της γυρας σωστα
ειμαι λιγο αλητης δεν διαφωνω Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-04-2011 |