Αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Καλό ταξίδι σε ακόμα ένα θρύλο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B]
Αφιέρωμα στον Νίκο Παπάζογλου
Στην πόλη των αγγέλων
Ταξίδεψες να πας,
Ν΄ακούσουν τα τραγούδια σου
Όσοι εκεί αγαπάς.
Να έχεις πάντα στο λαιμό
Το κόκκινο φουλάρι,
Με την βαθιά σου την φωνή
Να τραγουδάς Βαρδάρη.
Εκεί σε ζήτησε ο Θεός
Μαζί μ΄όλους τους άλλους,
Μια συναυλία ν΄ακουστεί
Απ΄όλους τους μεγάλους.
Στην πόλη που γεννήθηκες
Εκεί και όχι μόνο,
Τώρα ο δικός σου ο χαμός
Δίνει μεγάλο πόνο.
Τα όμορφα τραγούδια σου
Κληρονομιά αφήνεις,
Γιαυτό κι από την μνήμη μας
Ποτέ εσύ δεν σβήνεις.
Τραγούδια απ΄τα καλύτερα
Πιο να πρωτοδιαλέψω,
Σε ένα θρύλο της φωνής
Εγκώμιο να μπλέξω.
Ναταλία Μήτσιου
18/4/2011 9:12:34 μμ
[color=#330099][/color] Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2011 |