Μαζί σου ένα τριήμερο Δημιουργός: χρηστος καραμανος, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα τριήμερο ήμουνα μαζί σου,
και σουλατσάριζα μες το κορμί σου,
η αγκαλιά μου γέμιζε από σένα,
το κάναμε λες κι ήσουνα παρθένα.
-
Είσαι μια ζουμερή ωραία πενηντάρα,
αυτό που λέμε ατέλειωτη κορμάρα,
εισέπραξα όλα τα κύτταρά σου,
κρίμα που είμαι τώρα μακριά σου.
-
Πήγαμε μια βόλτα ως την θάλασσα,
μέσα στην καρδιά σου ξεροστάλιασα,
ένοιωσα αισθήματα να εισπράττω,
μοιάζει η ψυχή μου με καιομένη βάτο.
-
Σε κοίταζα στα μάτια σου επίμονα,
ρούφαγα όπως η μέλισσα τον στήμονα,
κάθε ένα μόριο που είχες ζωντανό,
με έστελνε με μιας στον ουρανό.
-
Περιποιημένη κάθε μία τρίχα σου,
σου έκοψα εύκολα τον βήχα σου,
κυλίστηκες μαζί μου μες την αμαρτία,
όταν σου πρόσφερα ουράνια ευτυχία.
-
Με είπες άντρα σου απέναντι στη φύση,
και κάναμε μαζί, ένα τέλειο γαμίσι,
όλες οι τρύπες σου στην διάθεσή μου,
σου φάνηκε υπέροχο, πως είναι το φιλί μου.
-
Κολακευτικό που με θέλεις στα πενήντα,
θα σε ήθελα κοντά μου, ως τα ενενήντα,
να ήμαστε φουλ ερωτευμένοι, γλύκα μου,
τον εαυτό σου να έχω, εγώ για προίκα μου.
-
Το τριήμερο φανταστικό μες το μυαλό,
σου είπα και μου είπες σ΄αγαπώ,
χωριστά ζούμε πια, ο ένας απ τον άλλο,
αλλά ποτίζουμε έναν έρωτα μεγάλο.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2011 | |