Ο Πύργος μου Δημιουργός: sharon, Αλεξάνδρα Θεοχάρη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο χάρτινος πύργος μου έγινε μια σταλιά...
σαν της μικρούτσικης της κούκλας τη ματιά,
είναι τώρα φεγγαριάτικη η καρδιά μου...
κι απριλιάτικα δακρύβρεχτα τα όνειρά μου.
Ανέβηκα τα σκαλοπάτια να σ' αγγίξω...
μα δεν χωρούσες στη μικρή μου αγκαλιά,
ανάσα κοφτή στα λόγια σου η αγάπη,
χάθηκες στα μονοπάτια σιωπηλά...
Ζαλίστηκα από ίλιγγο ώσπου να σε φτάσω,
μα σα λεπίδα η κοφτερή σου η ματιά,
στερήθηκα το ψέμα σου και όμως ...χάνω,
με ένα νεύμα σφοδρό σωριάστηκα ξανά...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-04-2011 |