Aν κερδίσω στο καζίνο Δημιουργός: Sir Demetrius Αυτα τα δίποδα σκυλιά δαγκώνουν πιο φαρμακερα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Aν κερδίσω στο καζίνο
τότε πλέον δεν αφήνω
ούτε έναν νταή να γράψει
και τον κόσμο να πειράξει!!
Mες στα φορουμ θα τρυπώνω
και τούς admins θα λαδώνω
τούς κακούς να ξαποστέλνουν
και σε μένα να τούς στέλνουν!!
Kι όλα τα σκυλιά των fora
κι όλα τα σκυλιά των fora
που πουλάνε μούρη και τουπέ
θ΄απαλλάξουνε όλη τη χώρα
από έναν βρώμικο λεκε ,
θ΄απαλλάξουνε όλη τη χώρα
λες και μπήκαν στο Γεντή Κουλέ!
Αν κερδίσω το λαχείο
δε θ΄αφήσω ούτε δύο
κουτσαβάκια να υβρίζουν
και τον κόσμο να εκνευρίζουν!
Θα΄μαι γω ο τύραννος τους
να τσακίζω το εγώ τους
μες το φόρουμ μου θα μπούνε
κι όσο θέλουν ας βριστούνε!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2011 |