παρθένο φιλί Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Διάλειμμα ανα-συγκρότησης...
ανατομία σκέψεων...
απ-αρνήθηκα τ' αλφάβητο...
...
δια-χειρίζομαιτο λεξικό...
απ' τα εφηβικά σου χαμόγελα...
νέες λέξεις...
διαφορετικής αφής...
αντανακλούν...
στιγματίζουν...
οδηγούν...
γκρεμίζουν...
τους χάρτινους κόσμους...
που απο-πλανούσαν τις ψυχές μας...
Χτίζω παράδεισο...
σε άλλον πλανήτη...
αδύναμα τα θολά τους μάτια...
ανίσχυρη η ακοή τους...
να μολύνουν την λατρεία...
να παρα-βιάσουν την ευτυχία...
δωροδόκησα αγγέλους...
άγρυπνους φρουρούς...
στ' ατσάλινο κάστρο...
που φωλιάζει η ευτυχία...
για την ζωή μας...
Γλυκό μου χαμόγελο...
παγώνω τον χρόνο...
για το παρθένο φιλί...
μιας νέας εκκίνησης...
άγγιξε το στήθος...
ανα-παράγονται παλμοί...
σε ξέφρενους ρυθμούς...
των δικών μας αισθήσεων...
Ψυχή μου...
Εσύ...
***
Στέλιος Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-05-2011 |