Θαναση Καλο Ταξιδι Δημιουργός: aridaios ΜΩΡΗ ΦΥΣΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Ulysses´Gaze - Το Βλέμμα του Οδυσσέα
-Ξερεις κατι...Η Ελλαδα πεθαινει
πεθαινουμε σαν Λαος. Καναμε τον κυκλο μας...
Δεν ξερω ποσες χιλιαδες χρονια
αναμεσα σε σπασμενες πετρες και αγαλματα...
Και πεθαινουμε!
-Αλλα αν ειναι να πεθανει η Ελλαδα
να πεθανει γρηγορα...
γιατι η αγωνια κραταει πολυ
και κανει πολυ θορυβο...
Μωρη φυση...μονη σου εισαι;
Μονος ειμαι κι εγω.
Να! παρε ενα μπισκοτο....
Αποσπασμα απο ''Το βλεμμα του Οδυσσεα''
δειτε το
Καλο ταξιδι Θαναση.......... καλε μας ανθρωπε Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2011 |