Φέρτε μου σχοινί ( ο γάμος) Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Διάβαζα εφημερίδα
Και στην τελευταία σελίδα
Πάγωσε το αίμα μου
Του γάμου σου η αναγγελία
Σαν εσχάτη προδωσία
Με έφτασε στο τέρμα μου
[B]Φέρτε μου σχοινί για να κρεμαστώ
Από της εκκλησιάς το καμπαναριό
Αύριο Κυριακή, στις εφτά ακριβώς
Για να ματαιωθεί ο γάμος αυτός[/B]
Ως τον θάνατο θα φτάσω
Έτσι για να στη χαλάσω
Και να πικραθείς
Την αγάπη που σου έχω
Έστω κι αν ποτέ δε σ' έχω
Για να αισθανθείς Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2011 |