Βρέχει πάλι Δημιουργός: ds.sophist, Γιάννης Αγαπητός Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ήλιος παίζει με τα σύννεφα
όπως εσύ με την καρδία μου
ο ουρανός γεμάτος σύννεφα
μυρίζουν βροχή τα όνειρά μου
Τα μάτια μου δακρύζουν
όταν σκέπτομαι εσένα
κι ο Θεός με συμπονά
βρέχοντας ολοένα
Ξεπρόβαλλε ο ήλιος πάλι
με τις ακτίνες του ξανά
ζεσταίνεται η καρδία μου
ώσπου να 'ρθει βροχή πάλι
Αέρα έχει δυνατό
φυσάει μανιασμένα
στέκομαι στο παράθυρο
και σκέφτομαι εσένα
© Copyright, ds.sophist
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2011 |