Το αγκάθι Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το αγκάθι
Με σκότωσες άλλη μια φορά
με το που είπες όχι ακόμα
κρίμα εγώ περίμενα να πεις
έστω και φιλικά έλα τώρα
Ήθελα να έρθω σου πω
όχι που λεν’ οι καιροί μας
αυτά που αφήσαμε εμείς
να γίνουν στεναγμοί μας
Ήξερα πολύ περισσότερα
από ότι νόμιζες εσύ
αλλά δικαίωμα στα ενδότερα
είναι του καθενός επιλογή
Αφού επιθυμείς αυτό εσύ
καλός γρήγορα να γίνει
μα το αγκάθι στην κάρδια
εμένα μέσα μου θα μείνει
Για μένα θα υπάρχεις
ξέρεις πολύ καλά γιατί
μην πεις τίποτα δε φταις
εγώ είχα ανάγκη από στοργή
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
10-05-11
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2011 |