Το αγόρι σου τα έχει με τη μαμά σου Δημιουργός: ΝΙΚΟΣ P, ΝΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι δύσκολη η θέση μου
Μα πρέπει να στο πω
Δε μπορώ να κρατήσω
Τέτοιο μυστικό
Όμως πριν στο πω
Να είσαι καθιστή
Για να μη σου έρθει
Καμιά συγκοπή
[B]Άνοιξε τα μάτια σου
Και κοίτα μπροστά σου
Το αγόρι σου τα έχει
Με τη μαμά σου[/B]
Είσαι φίλη κόλλητή μου
Τόσο πολύ καιρό
Καθόμασταν στο ίδιο θρανίο
Από το σχολειό
Κάτι είχα καταλάβει
Όμως χθες το βράδυ
Τους είδα να φιλιούνται
Μέσα στο σκοτάδι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2011 |