Καλη επιτυχια Δημιουργός: aridaios ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Οχι τοσο μεγαλο αγχος για τις εξετασεις...
Αγχος=παθολογικη ψυχικη κατασταση που κλιμακωνεται
απο την εντονη δυσφορια ως και τον πανικο και της οποιας
προηγουνται συνθηκες πραγματικης η' συμβολικης απειλης...
Αρα τι σχεσεις εχουν οι εξετασεις μ αυτα;
Ειναι μια δοκιμασια στην ζωη... απο τις πολλες.Τιποτα αλλο...
Όλοι έχουμε άγχος σε παρόμοιες καταστάσεις!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2011 |