Ελεύθερη πτώση Δημιουργός: KTiNoS Όπως σου υποσχέθηκα....
Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τον είδα και μου είπε
-Μην το κάνεις
Αλλά εγώ άντρας σκληρός
Μια μέρα ο ήλιος ήταν λαμπερός
μια παρεξήγηση ήτανε σαφώς
μα Go Go Go φωνάζαν όλοι συνεχώς
και εγώ ο χαζός ακολούθησα
.
Μπιπ μπιπ μπιπ σημαίνει ο συναγερμός
κοντολογίς είσαι νεκρός
Όχι ρε γαμώτο
μουρμουρίζω σκεφτικός
και το αλεξίπτωτο ανοίγει
.
Χίλια χρώματα γεμίζει ο ουρανός
μα είναι αργά
Μια συστάδα δέντρων με παίρνει αγκαλιά
πονάω παντού μα είμαι καλά !!!!
Αλεξίπτωτο δεν έχω πια ούτε λεφτά
-να πάρω άλλο-
μα είμαι καλά
Τίποτα δεν είπα στα παιδιά
απλά
δεν θα ξανάπαω
Η τύχη μου τελείωσε νομίζω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2005 |