Ο Φαλλοκράτης κι ο Φανοκράτης Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Ο παππούς του παπατζής και ετούτος φαναρτζής. Είναι, φίλε μ', να γελάς· προοδεύει η Ελλάς. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΗΣ
ΚΙ
Ο ΦΑΝΟΚΡΑΤΗΣ
Την Ελλάδα επηδούσε,
κι έπαινο του δώσανε,
για το φλέρτ,στην καμαριέρα,
τον εμπαγλαρώσανε !
Ενήργησαν,βάση αρχών,
τα διεθνή λαμόγια.
Γι αυτά,υπέρτατος κανών:
Εργα,και όχι λόγια.
Γι αυτό,πολύπαθη Ελλάς,
έργα μην αναβάλλεις.
Τα νόθα Στροσκανάκια σου,
ευθύς να..αποβάλλεις.
Ν' αποκληρώσεις,δε,μετά,
'κείνο το παληκάρι,
που στης μητρός το βιασμό,
κρατούσε ..το φανάρι.
-------------------
Διώξαμε τον φαυλοκράτη,
φέραμε τον φανοκράτη,
πού 'φερε τον φαλλοκράτη,
κι απ' το καλαμένιο τ',άτι,
την Ελλάδα διατάττεi:
Υψηλά τα πόδια κράτει,
έτσ' ευημερούν τα κράτη.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2011 | |