Λαχτάρα Δημιουργός: Celestia, Graciella Xαιρετώ όλους τους αγαπημένους φίλους !!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λαχτάρα
Σαν ένα φύλλο φθινοπωρινό..
Σαν μια σταγόνα της βροχής…
Σαν αεράκι δροσερό…
Είσαι μέσα στην καρδιά μου….
Σε σκέφτομαι και είσαι συ …
Η ατέλειωτη σιωπή μου…
Τα ανεκπλήρωτα όνειρα μου…
Λατρεμένο γαρύφαλλο….
Γλυκό μυρωδάτο γιασεμί…
Ρόδο λευκό πανέμορφο…
Χρυσάνθεμο χρυσό…
Χρυσό σαν την καρδιά σου…
Είσαι η λαχτάρα της ζωής…
Είσαι η σταγόνα της βροχής…
Είσαι το τέλος κι η αρχή…
Είσαι μια θάλασσα πλατειά
που με σκεπάζει τρυφερά…
Η αγάπη σου μεγάλος καταρράκτης…
Πέφτει πάνω μου με ορμή…
Με παρασέρνει στη δίνη του…
Ευτυχισμένη αισθάνομαι…..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2011 |