Μια γουλιά Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....ασ΄το καλύτερα!Καλημέρα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι μου θύμισες απόψε
φίλη μου να σε χαρώ...
κάλλιο την καρδιά μου κόψε
γι αυτόν πια να μην πονώ
Γιατί μου΄πες πως τον είδες
και δεν ήτανε καλά...
και ξυπνήσαν οι ελπίδες
πως λιγάκι μ΄αγαπά
Ήταν η αναπνοή μου
και το άλλο μου μισό...
κι όταν βγήκε απ΄τη ζωή μου
εγώ σχίστηκα στα δυο
Τα κατάφερα για λίγο
με αποθέματα ψυχής...
που με πρόσταξαν πριν φύγω
λόγια να μην πω ντροπής
Και δεν είπα τίποτ΄άλλο
μόνο αυτός να΄ναι καλά...
ένα εμπόδιο μεγάλο
δεν θα γίνω εγώ ξανά
Κι αν τυχόν η νοσταλγία
με λυγίσει μια σταλιά...
από τη γλυκιά αμαρτία
θα΄πινα μία γουλιά Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2011 |