Φτάνει μόνο ένα γεια σου Δημιουργός: mytilinia, georgia simini Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ
Μη χαθείς απ' τη ζωή μου, μείνε αν θες για πάντα εδώ
κι άφηνε με να χορεύω, στο δικό σου ουρανό.
Τα γινάτια, μην αφήνεις, να ριζώνουν στην καρδιά
στης ψυχής τα μονοπάτια, μόν' η αγάπη να περνά.
Το φιλί να μην το δίνεις, σ' άλλα χείλη παγερά
σε εμένα, χάριζε τα, που σου έχω ζεστασιά.
Σε χαρές μα και σε λύπες, κράτα με για συντροφιά
γιατί θέλω εγώ να είμαι, η γλυκιά παρηγοριά.
(ρ)
Την καρδιά μου σαν το ρόδο, μες' τα χέρια σου κρατάς
και το νοιώθεις άγγελε μου και ας μη με ακουμπάς.
Φτάνει μόνο ένα γεια σου και το νοιώθεις στη στιγμή
πόσο νοιάζομαι για σένα, της ζωής μου ποιητή.
Φτάνει μόνο ένα γεια σου κι η καρδιά σου τραγουδά
γιατί νοίωθεις πως σε θέλω κι όταν λείπεις μακρυά
Κι αν ξεμένεις απ' αγάπη, θα σου έχω πάντα εδώ
ένα γέλιο κι ένα δάκρυ, για να το' χεις φυλαχτό.
Μη το θες μακρυά να φύγεις και ποτέ μην μ΄αρνηθείς
γιατί άλλες κι αν γνωρίσεις, πάλι θα με θυμηθείς.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΜΙΝΗ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2011 | |