Μόνος μου Δημιουργός: Helene52, Eleni Γειά σας στιχοφιλαράκια .. .. μια όμορφη μέρα εύχομαι σ όλους .. .και σ όποιον . . . . . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black]Το φεγγάρι βαμμένο σαν καρδιά
συντροφιά για μένα μόνη
με πειράζει γιατί χαμογελά
και θα πάρει η νύχτα μου φωτιά
ξαφνικά να με πληγώνει
[I]Μες τη νύχτα ζητάω ένα φως
τη ζωή μου να γεμίσει
να σαι άστρο να μαι ουρανός
που βαθιά θα με φωτίσει
[B]Μόνος μου
περνώ τη νύχτα μόνος μου
και αντάρτης μες τον πόνο μου
να βρεθώ γυρεύω πιο κοντά σου
πιο κοντά στα όνειρά σου [/B] [/I]
Στο φεγγάρι στα μάτια μου μπροστά
δεσμοφύλακές μου θα ναι
οι εικόνες με σένα αγκαλιά
την αγάπη σου γι άλλη μια φορά
που μου λείπει και θυμάμαι
[I]Μες τη νύχτα ζητάω ένα φως
τη ζωή μου να γεμίσει
να σαι άστρο να μαι ουρανός
που βαθιά θα με φωτίσει
[B] Μόνος μου
κι αυτή τη νύχτα μόνος μου
κι εφιάλτης είν’ ο χρόνος μου
που περνώ τις ώρες μακρυά σου
μακρυά απ την καρδιά σου[/B] [/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2011 |