Ο βιαστής ο σοσιαλιστής Δημιουργός: ouzounis, Monsieur Ouzounis Στον μερακλή του ΔΝΤ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Φάνηκε πεντακάθαρα τις τελευταίες μέρες
Πως για να κάνεις σοβαρή και άξια καριέρα
Και να εισέλθεις μες στο hall με όλους τους αστέρες
Πρέπει να κουτουπώσεις και συ την καμαριέρα
Ρε Γιώργη μου ποιόν έφερες, σε λέω και σε είπα
Τέτοιον καβλιάρη τζόβενο εδώ για να μας σώσει
Δε λες καλά που πρόλαβαν και πιάστηκε στις ΗΠΑ
Γιατί θα 'ρχόταν ζούμπιτος όλους για να μας χώσει Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2011 |