Χουλιγκάνος Δημιουργός: μηχανοδηγος http://youtu.be/IoZugxvo01o Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έριχνε όξινη βροχή….
Την αισθανόσουνα καυτή πάνω στη σάρκα…
Μπλουτζίν φθηνό και δίχως μάρκα…
φόραγες …. μα ήσουνα γυμνός ….
Ζέστη βαριά ….κι ο ιδρώτας δεν ιδρώνει….στάλα….
Στα γήπεδα είσαι μανιακός ….
μα η μπάλα ….στην εξέδρα….
παιζότανε από νωρίς….
Στην κωλοτσέπη διαβατήριο….πράσινη κάρτα…
είχες φροντίσει σε ομάδα να ενταχθείς….
Μ΄ ένα τεράστιο μαχαίρι….απελπισμένος….
έκοβες τον αέρα .... σε κομμάτια….
δάκρυα απ τον καπνό στα μάτια….
και μια υγρασία …. σαν το βούτυρο πηχτή….
Το δέρμα άλλαζες κάθε βδομάδα….
δεν ήσουν….από τύχη….φυλακή…
Τον θάνατο προσμένεις … στην αράδα…
και το αίμα μες τις φλέβες….θα εκραγεί…
Αμέτρητες φορές είπες να φύγεις….
και πίσω σου φωτιά να βάλεις….
μα είσαι εδώ….ποτέ δεν σμίγεις….
μ΄ εκείνους που αγαπάς….
Φωνή να βγάλεις….
δεν μπορείς….
Απαγορεύονται…οι πόνοι … οι φωνές…οι ικεσίες…
Άηχο θάνατο μονάχα … σε γήπεδα ….σε τραίνα.…σ΄ εκκλησίες…
Χάνεις απόψε και την τελευταία ελπίδα….
ντέρμπυ ο αγώνας …. και φριχτή παγίδα….
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2011 |