Είσαι για μένα η ζωή Δημιουργός: gen stratos Καλό μεσημέρι, φίλοι..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]΄Ελα, έλα σε θέλω
έλα μη μ’ αφήνεις πεθαίνω - έλα..
έλα ξανά να με σβήσεις
την καρδιά μου ξανά να λυγίσεις - έλα
Γύρνα, γύρνα σε θέλω
μόνο για σένα ανασαίνω - έλα
το κορμί μου δικό σου εδώ
στο κορμί σου να βρω ουρανό - έλα
[B]Είσαι για μένα η ζωή
πάθος και τρέλα μαζί
έρωτας είσαι για μένα - εσύ
τα πάντα θα κάνω για σένα[/B]
΄Ελα, έλα σε θέλω
έλα μη μ’ αφήνεις πεθαίνω - έλα
οι νύχτες να γίνουν γλυκές φυλακές
και κελιά μας οι ηδονές - έλα
Γύρνα, γύρνα σε θέλω
αν δεν έχω εσένα αρρωσταίνω - έλα
τα κορμιά μας να πάρουν φωτιά
μη μ’ αφήνεις έλα ξανά, - έλα
[B]Είσαι για μένα η ζωή
πάθος και τρέλα μαζί
έρωτας είσαι για μένα - εσύ
τα πάντα θα κάνω για σένα[/I][/B]
20.05.2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2011 |