κι η ζωή περνά Δημιουργός: jota gerogiorgi Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info φιλοσοφίες του δρόμου
όσα είπαμε
κι όλη τη νύχτα
δεν κοιμηθήκαμε
τα παίρνουμε όλα
πολύ στα σοβαρά
μα "τιραμόλα"
διαβάζουμε κρυφά
δουλειά και σπίτι
λούφα όπου περνά
ποτό,ξενύχτι
κι η ζωή περνά
κι αν σ αγαπάω
καμιά ανταπόκριση
τα πάνω κάτω
κι εσύ σ απόσταση
παίζω και χάνω
μα ξαναπροσπαθώ
ε,δε θα πεθάνω
αν δε σε ξαναδώ
σε ένα γρανάζι
παγιδεύτηκα
πατάω γκάζι
όλα είναι ψεύτικα
κι έτσι συνέχεια
περιφέρομαι
ψάχνω τα τελεια
και παιδεύομαι
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2011 |