Για Να Γιατρεψεις Τις Πληγές Δημιουργός: adespotoi, παντελής Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο φιλαράκια. Χρόνια πολλά σε όποιους-ες γιορτάζουν σήμερα!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ…[/I]
[B]Για να γιατρέψεις τις πληγές,
Άγγιξε το χέρι σου και πες…
Ήσουν ο άνθρωπος μου χθες,
Τι έφταιξε να μη με θες.
Ξέρε δεν είναι συμβουλές,(ρεφραίν)
Στη καρδιά μου πάλι μπες…
Νιώθαμε αγνοί εραστές,
Πριν γίνουμε εγωιστές.
Για να χωνέψουν οι φωτιές,
Άνοιξε τα μάτια σου και δες…
Δεύτερε μου εαυτέ,
Πόνεσα όσο ποτέ.[/B][/align]
[align=right]+ 21/5/11
Παντελής Στρογγυλός[/align]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2011 |