Ο εξόριστος της ταράτσας Δημιουργός: KTiNoS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο σκύλος στην απέναντι ταράτσα κούνησε την ουρά του γεμάτος χαρά, όταν είδε το αφεντικό του να μπαίνει στην αυλή.
Περίμενε σίγουρα να γίνει κάτι.
Να πάει βόλτα, να του φέρει φαί, οτιδήποτε…
Όταν δεν συνέβη τίποτα, απελπίστηκε!
Εγώ συνέχισα να πίνω το φραπέ μου στο μπαλκόνι, κοιτώντας τις μοτοσικλέτες μου στο γκαράζ.
Αν κάπνιζα, σίγουρα θα άναβα ένα τσιγάρο.
Δυστυχώς το έκοψα από παλιά.
Σκέφτηκα ότι ο σκύλος είναι μια ανώτερη ύπαρξη, αφού μπορεί και αγαπάει, ελπίζει και απελπίζεται κάθε μέρα.
Αν ήμουν εγώ ο σκύλος θα τον είχα φάει…
Σιγά την απώλεια.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2011 | |