L a c r i m e C r i s t i Δημιουργός: στίχος, Χριστίνα ( Μαβιά Ηχώ ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Οι αιώνες που Σε κλαίει ο θάνατος
κάποτε, έχτισαν το σπίτι της σιγής Σου
ανάμεσα στη λάβα και τον ήλιο
- να μη γνωρίσεις ψύχος -
το άστρο Σου να φέγγει
ανάμεσα στη στάχτη και τη νύχτα
ο πόνος να κοιμάται
ανάμεσα στη σκουριά και τη συγνώμη
κι αστραφτερό πράσινο μετάξι
σε μεγαλοπρεπείς πλαγιές
να προετοιμάζει με γόνιμη εμπιστοσύνη
το κρασί της αγάπης...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2011 |