Εμείς οι Αχαιοι( Ελένη) Επεισ 6 Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ http://stixoi.info/stixoi.php?info=Collections&act=details&collection=988 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΠΕΙΣ 6
οι Αχαιοί ,πλέοντας με προορισμό την Τροία,αγκυροβολούν αρόδο εξω απο τη Χίο,μεχρι οι άνεμοι να φυσήξουνε ξανά.
Εν τω μεταξύ στο ανάκτορο της Τροίας.....
γκόοοοοοοοοοοοοοονγκ...μμμμμμμμ..μμμμμμ.μμμμμμ..γκογκ
- κατάλαβα μουγκέ, πλάκωσε ο Πάρης
-μμμμ
-να με.. πάρει και να με σηκώσει ,ποιά να γκάστρωσε πάλι ο αθεόφοβος;
-ώ πάτερ,θα ήθελα να σου ανακοινώσω κάτι ιδιαιτέρως,πολύ ιδιατέρως να πούμε !
-μα μόνο εμεις οι δύό είμαστε εδώ και ο μουγκός που χτυπάει το γκόγκ,μίλα λοιπόν τι σ έφερε κατα δώ?
-γκόοοοοοοογκ...πρρρρρρρρρρ..γκόοοοοογκ...πρρρρρρρρρρρρρρρ
-στάματα, μας κούφανες πιά,εντάξει, έχεις την άδεια να πας στον καμπινέ
-λοιπόν τι λέγαμε υιέ μου,υιέμου,περίμενε όμως λιγάκι να πιώ ένα βοτάνι για την πίεση !
-γκλούπ..ούφ αυτό ήτανε !
-έτοιμος μπαμπά,να την βγάλω ?
-τι λες βρέ αχρείε,δεν ντρέπεσαι λιγάκι..εδω μέσα μωρέ μπροστά στον πατέρα σου?
-νά,δεν με κατάλαβες θαρώ,..εννοώ εκείνη που έκλεψα απο τους Αχαιούς..
-τί σουφρωσες πάλι κλεφτρόνι,καμία χρυσή υδρία..και σούχω γαμώτο γερό χαρτζηλίκι για τις διακοπές σου,λέγε επιτέλους!
-γκόγκ
-παρακαλώ,...συνέχισε λοιπόν και μη τόν κοιταζεις,απλά μου ειπε "ευχαριστώ"λέγε τί σούφρωσες?
-την Ελενάρα της Σπάρτης,αυτό το μανουλομάνουλο ,που τόχω κρυμμένο απ έξω
-α αυτήν ήθελες να βγάλεις,είπα και γώ...ποιά είπεεεεεεες ? Τη γυναίκα του Μενέλαου
μωρέ,άκουσαν καλά τ αυτιά μου;
-γκόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονγκ
-..μμμμμμ ...γκόοοοοοοογκ...μμμμμμ.. γκόοοοοογκ..
-τσάααααααααααα..νάμαι και γώ πουλάκια μου,έπρεπε να του χτυπήσω την κεφάλα στό
γκόγκ, για να με αφήσει να περάσω το μουγκόπραγμα?
-ντάντυ,απο δώ η Ελενάρα,εκ Σπάρτης !
-μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
-σκάσε βρε ζωντόβολο,μη σου περάσω το γκόγκ κολάρο !
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-05-2011 | |