Δεν μ άξιζες Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα σ όλους .. . και σ όποιον . . .. . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=verdana][color=black][B]Μονά ζυγά δικά σου
ζητάς τα πράγματα
μα είναι η καρδιά σου
θαρρώ για κλάματα [/B]
Σου έπιασα το χέρι
και συ τραβήχτηκες
μου έμπηξες μαχαίρι
ψυχρά ‘ξηγήθηκες
σαν να ‘ μαστε δυο ξένοι
μεμιάς αισθάνθηκα
κι η πίκρα απομένει
κορόιδο πιάστηκα
[B] [I]Έχασα τον εαυτό μου
με χτύπησες σαν το βορρά
κόντρα στον καημό μου
δεν μ ‘ άξιζες σου είπα γεια [/B] [/I]
Σου χάιδεψα το χέρι
σταλιά δεν νοιάστηκες
σαν ένοχος που ξέρει
και τα χρειάστηκες
στην άδεια την μάτια σου
κομμάτια γίνηκα
και είπα για χαρά σου
δεν σε λυπήθηκα
[B] [I]Σκότωσα τα περασμένα
χωρίς παράπονο να πω
πέθανε μεμιάς για μένα
το χθες στο αύριο που κοιτώ [/B]
Μονά ζυγά δικά σου
ζητάς τα πράγματα
μα είναι η καρδιά σου
θαρρώ για κλάματα [/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-05-2011 |