¥ " Δημοκρατια " ¥ Δημιουργός: newdimitris, dimitris ¥. Thank's ¥ * με τρελαινει αυτο που γινετε στο Συνταγμα..επι τελους! Ολοι με φωνη ειρηνη εκει ! χωρις χρωμο-κομμα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ενας δεν ειμαι μονος
θα γινουμε πολλοι
και θα γιομισουν δρομοι
και ολοι με μια φωνη
να λεει Ε λ ε υ θ ε ρ ι α
κι εμεις Δ η μ ο κ ρ α τ ι α
μας διδαξαν προγονοι
γροθια εγιναμε ολοι
φωτια και νεος ηλιος
κλαδι ελιας και ηθος
περισεμα Ειρηνης
κρατα και μην αφηνεις
φωλια Δ η μ ο κ ρ α τ ι α ς
γενια Ε λ ε υ θ ε ρ ι α ς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-06-2011 |