Παιντί μου,ώρα σου καλή Δημιουργός: ΕΛΠΗΝΟΡΑΣ Της Ελλάδος,τώρα πιά,εστερέψανε οι πόροι,μα εξύπνησ' ο λαός και..σφυρίζει το βαπόρι. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΠΑΙΝΤΙ ΜΟΥ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ
Μην 'πείς πως ο σοσιαλισμός βαριά υπέστη ήττα.
Απλώς,εμάς μας έτυχαν σοσιαληστές με ήτα,
και μ' αρχηγό,που,πιό πολύ μυαλό,έχουν τα βλίτα.
Ελληνικά,σχεδόν φαρσί,μιλά η Μαργαρίτα,
κι ο γιός της,δεν μπορεί να 'πεί ούτε την αλφαβήτα!
Μας έταξε πως άμα βγεί θα ζούμε σε σουίτα,
κι άσπλαχνα,τώρα μας πετά έξω απ΄τη σοφίτα!
Γιωργάκη,εχορτάσαμε,τέρμα η χυλοπίτα,
το πλοίο,εν αναμονή,σφυρίζει στην προβλήτα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-06-2011 | |