τι ψαχνεις ομορφη;;;; Δημιουργός: diakogiannis, ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γυναικα τι υπεροχο πλασμα που εισαι .ουτε με λουλουδι δεν σε χτυπω Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι κανεις ομορφη
ξερεις την αγαπη μου
ξεκεινας το δακρυ μου
τα βραδυα ολο γυρνας
τι ψαχεις ομορφη
ερχονται τα κυματα
φερνουν τα μυνηματα
το ξυλο θα το φας
ρεφ
κι’αν εχεις ομορφα
πλουσια χαρισματα
του χρυσου ρινισματα
μην το παρατραβας
τι ψαχνεις ομορφη
μαζεψε τα γουστα σου
μακρινε τη φουστα σου
και ξυλο δεν θα φας
τι θελεις ομορφη
εχεις τα στολιδια σου
σπαζεις τα ποτηρια σου
σου κανω ότι ζητας
τι ψαχνεις ομορφη
σβυνεις τα αισθηματα
κοβονται τα νηματα
το ξυλο θα το φας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2011 |