Ρε μήπως θες; Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ρε μήπως θέλετε και εσεις; Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ;
Ρε μήπως θες και δεν το ξέρεις;
Ή μάλλον το ξέρεις, αλλά παίζεις;
Ότι και να συμβαίνει, είναι όμορφο
Κάνει τη μέρα διαφορετική
Συνέχισε να το αρνείσαι διακριτικά
Έτσι αξίζει το κυνήγι
Κυνηγός και θήραμα να εναλλάσσονται
Και η αγωνία να φτάνει στο αποκορύφωμα
Αλλά πρόσεχε, ο παίζων με τη φωτιά
Κινδυνεύει να καεί
Και το κάψιμο πονάει κι ας είναι από παιχνίδι
Μόνο που τότε ο πόνος, είναι γλυκός
Ρε μήπως θες και δεν το ξέρεις;
Αλλά τι σημασία έχει;
Όταν συμμετέχεις στο παιχνίδι
Και κάνεις τη μέρα διαφορετική
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/06/2011
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-06-2011 |