Είσαι όλα οσα έχω Δημιουργός: monajia, ΚΟΝΤΙ ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ..ΚΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Eίσαι το φώς μες τη σκιά,
και η φωνή στη συγαλιά,
είσαι η πηγή με το νερό
να πίνω και να ξεδιψώ..
Είσαι ο ήλιος του μαρτιού,
το άρωμα του γιασεμιού,
είσαι λουλούδι στο μπαξέ,
τριαντάφυλλο και μενεξέ...
Είσαι η θεία κοινωνία,
η αγάπη μου η μία,
σ'εκλησσιά το αγιοκέρι
η δροσιά το καλοκαίρι..
Είσαι όλα όσα έχω,
μακριά σου δεν αντέχω,
μακριά σου δεν αντέχω,
έλα και θα σε προσέχω.. Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-06-2011 | |