Δεν πειράζει Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό ξημέρωμα σε όλους και την αγάπη μου!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
Στης ζήσης τα πρωτόγνωρα ταξίδια
πετάς με τσακισμένα τα φτερά
φοράς τα σκουριασμένα σου στολίδια
κρατάς την κουρασμένη ξαστεριά
Δεν πειράζει φίλε, δεν πειράζει
αν σε αγκαλιάζει
η βροχή
Σαν χαράζει φίλε, σαν χαράζει
η ψυχή αλλάζει
εποχή
Στου κόσμου τις αγέλαστες πλατείες
ζητάς την ξεχασμένη ανθρωπιά
γυρνάς με κολασμένες οπτασίες
μιλάς στην φοβισμένη σιγαλιά
Δεν πειράζει φίλε, δεν πειράζει
αν σε αγκαλιάζει
η βροχή
Σαν χαράζει φίλε, σαν χαράζει
η ψυχή αλλάζει
εποχή
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-06-2011 |