Πολιτικάντης Δημιουργός: el. hal, Χαλβαδακη Ελένη λαι κο ρεμπέτικο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με κοιτάς δεν μιλάς
και ονειρεύεσαι
τις παγίδες μου φτιάχνεις
ορέγεσαι
Αγρυπνώ με το νόημα
ουσίας
Και δεν θέλω οδηγό
προστασίας
Ρε μπαγάσα που λες
τα μελλούμενα
μου πετάς συνεχώς
υπονοούμενα
Φοβερίζεις τους πάντες
στα δρώμενα
Μου μετράς την ζωή
Υποχθόνια
Και όταν έρθει ο καιρός
Να με κάψεις
Μέσ’ τις στάχτες μου
θες να κοιτάξεις.
Θα στην φτιάξω!
Να το ξέρεις το ορκίζομαι!
Και την σπίθα της ματιάς
θα πετάξω
Τον λυγμό θα κρατήσω
για πάρτη μου
Και την μάσκα της ζωής σου
θα κάψω.
el.hal Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-06-2011 |