Τα Λαδάδικα Δημιουργός: ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ Καλημέρα ρεμπετοροκάδες!!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανοίξτε λουλουδάδικα
και φέρτε τις γαρδένιες,
απόψε στα Λαδάδικα
ξεχνώ όλες τις έγνοιες.
Παίξτε τραγούδι μόρτικο,
παίξτε γλυκό μπουζούκι
και μπαγλαμά αλήτικο
στο μάγκικο κουτούκι.
Λεβέντη κάπελα εσύ
κάνε σωστό κουμάντο,
να τρέξει άφθονο κρασί,
θα πάρεις κάθε φράγκο.
Ανοίξτε και τις κάνουλες,
να τρέξει η ρετσίνα,
να πιούνε οι γκαρντάσηδες,
να την περάσουν φίνα.
Κι αφού χορτάσει η ψυχή
τραγούδι και κρασάκι,
θα την περάσουμε μαζί
τη νύχτα κοριτσάκι.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-06-2011 |