θα'ναι δίκαιο Δημιουργός: ΣΤΙΧΟΠΟΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΩΤΙΑΔΗΣ είμαι στίχος σε μπλοκ και κλειδί σε μπρελόκ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][B][I]
όταν τα φώτα χαμηλώσουν
η μουσική θα δυναμώσει
κάποιες ελπίδες θα μας δώσει
πριν οι ζωές μας να τελειώσουν
όταν οι νύχτες λιγοστέψουν
οι φυλακές θ'ανοίξουν όλες
θα μοιάζουνε γιορτές και σχόλες
οι μέρες,πριν να μας τις κλέψουν
όταν οι ώρες σταματήσουν
θα βγούνε σκάρτα τα ρολόγια
δεν θ'απαντήσουμε στα λόγια
όμως αυτά θα μας ρωτήσουν
όταν οι μάχες ξαναρχίσουν
ο πόλεμος θα γνέψει πάλι
με μια κορώνα στο κεφάλι
και τότε όλοι θα δακρύσουν
R
και θα'ναι δίκαιο
καθ'όλα δίκαιο
ότι κι αν γίνει
αφού το γράψαμε
το ξαναγράψαμε
έτσι θα μείνει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-06-2011 |