Τσουβαλιασμα Δημιουργός: agrafos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
συμφωνα με την λογικη των αγανακτισμενων
που τσουβαλιαζουν ολα τα κομματα στην βουλη
η λενε κλεφτες και τους 300 βουλευτες απο αγνοια
η υπο την καθοδηγηση ....αμεσοδημοκρατων ....σοβαρων αναρχικων
δηλαδη και οχι....μπαχαλακηδων και φασιστων (χρυσαυγιτων) που συνυπαρχουν στον ιδιο χωρο
σαν συγκεκριμενες ομαδες με αποκλεισμενους τους κομμουνιστες
θα μπορουσα να...τσουβαλιασω ολο το κινημα αυτο με αφορμη τη χτεσινη
...παρτουζα μεταξυ μπατσων αναρχικων-μπαχαλακηδων και χρυσαυγιτων
στα χτεσινα επεισοδεια.
δεν το κανω ομως γιατι δεν γουσταρω να μπαινω στη λογικη του...τσουβαλιασματος
και λεω οτι το ΚΚΕ δεν μπορει να το αποκλεισει κανεις απο τους λαικους
αγωνες γιατι απλα κανει πραξη το....οικοδομικο ρητο
'εμαθα να μαστορευω και γαμω τον μαστορα μου'
και γιατι η ιστορια δεν ξεγραφεται και το ΚΚΕεχει δεσμους αιματος με αυτο το λαο
και την ιστορια του
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-06-2011 |